★ Populaire categorieën van A tot Z
Menu
★ Populaire categorieën van A tot Z

Carnavalskostuums Voor Meisjes

Voor meisjes lijkt carnaval wel het grote prinsessenfestival. Waar de jongens nog een diversiteit aan kostuums vinden om hun wens tot stoerheid in vorm te geven zijn carnavalskostuums voor meisjes veel meer rechttoe rechtaan: prinsessenjurken (met hier een daar een occassional lief diertje). En meisjes zijn gedurende het jaar natuurlijk al letterlijk en figuurlijk prinsesjes, en tijdens carnaval moeten ze dan ook nog eens extra uitpakken.

Nog grotere jurken, nog meer accessoires zoals toverstafjes en diademen. En wat wij persoonlijk nog het leukst vinden, na een half uur zich als prinses gedragen te hebben gaan ze lekker ravotten in hun jurken alsof ze in hun jeans door de speeltuin rennen. En dat maakt het carnaval overdag tot een waar feest. Alle generaties door elkaar heen en geen gedoe. Meisjes in mooie carnavalskostuum op de arm van papa die zich samen vergapen aan de optocht. En dan samen lekker een biertje (voor papa) en een suikerspin (voor het meisje) en de andere mensen uit de stad ontmoeten. Om te kijken hoe zij verkleed zijn en hoe hun meisjes verkleed zijn. Tien tegen een dan die ook een mooie prinsessenjurk aan hebben.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
2741 artikel(en)

2741 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Kleuren Thema's
Kleuren Thema's
24055 producten
Grappig Fout & 18+
Grappig Fout & 18+
3641 producten
Landen Thema
Landen Thema
2517 producten
Jaren 20 Kleding
Jaren 20 Kleding
2495 producten
Clown & Circus
Clown & Circus
1608 producten
Sprookjeskleding
Sprookjeskleding
1504 producten
Uniformkleding
Uniformkleding
1476 producten
Andere Thema's
Andere Thema's
1417 producten
Rock Punk & Aso
Rock Punk & Aso
1284 producten
Jungle & Afrika
Jungle & Afrika
1128 producten
Cowboys & Indianen
Cowboys & Indianen
1015 producten
Politie & Boeven
Politie & Boeven
922 producten
Jaren 50 Kleding
Jaren 50 Kleding
868 producten
Sport & Spel
Sport & Spel
761 producten
100% NL & Oranje
100% NL & Oranje
302 producten

Voor meisjes lijkt carnaval wel het grote prinsessenfestival. Waar de jongens nog een diversiteit aan kostuums vinden om hun wens tot stoerheid in vorm te geven zijn carnavalskostuums voor meisjes veel meer rechttoe rechtaan: prinsessenjurken (met hier een daar een occassional lief diertje). En meisjes zijn gedurende het jaar natuurlijk al letterlijk en figuurlijk prinsesjes, en tijdens carnaval moeten ze dan ook nog eens extra uitpakken.

Nog grotere jurken, nog meer accessoires zoals toverstafjes en diademen. En wat wij persoonlijk nog het leukst vinden, na een half uur zich als prinses gedragen te hebben gaan ze lekker ravotten in hun jurken alsof ze in hun jeans door de speeltuin rennen. En dat maakt het carnaval overdag tot een waar feest. Alle generaties door elkaar heen en geen gedoe. Meisjes in mooie carnavalskostuum op de arm van papa die zich samen vergapen aan de optocht. En dan samen lekker een biertje (voor papa) en een suikerspin (voor het meisje) en de andere mensen uit de stad ontmoeten. Om te kijken hoe zij verkleed zijn en hoe hun meisjes verkleed zijn. Tien tegen een dan die ook een mooie prinsessenjurk aan hebben.