Menu

Detective Kostuum

In een detective kostuum heeft elk meisje of vrouw op een verkleed feest altijd een goed excuus om die leuke mannen wat beter te onderzoeken...

Er is dus niemand die er vreemd van opkijkt, als jij jouw neus in andermans zaken steekt, op dat te gekke Law & Order thema feest. Behalve misschien het onderzoeksobject zelf... Niet dat die man dat erg vindt trouwens, want in die korte Sherlock mini jurk zie je er super sexy uit!
En zoals bekend: als er een schaap over de dam is, volgen er meer. Van die mooie man in exclusieve gangster kleding en die stoere jongen in boeven kostuum, tot die geile gast in een nogal fout kostuum, iedereen moet er aan geloven. Want jij moet dit zaakje tot op de bodem uitzoeken...
Met bijpassende accessoires, zoals een echte Sherlock Holmes pijp, handboeien en een vergrootglas, kom je in deze speciale detective outfit nog overtuigender over op dat te gekke verkleed feest.

Voor de dierenvrienden onder de Sherlocks, hebben we ook een speciaal detective pak voor honden. Zo kunnen jullie op een feest samen rondneuzen... En eigenlijk is zo'n honden kostuum heel logisch, want als er een dier een speurneus is, dan is het wel de hond!

Lees verder Lees minder
44 artikel(en)

44 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Politiepak
Politiepak
226 producten
Schurken outfit
Schurken outfit
109 producten
Boevenpak
Boevenpak
100 producten
Gevangenispak
Gevangenispak
81 producten
FBI Kleding
FBI Kleding
63 producten
SWAT Kleding
SWAT Kleding
37 producten
Politie Badge
Politie Badge
11 producten
Spion Kostuum
Spion Kostuum
5 producten
Bivakmuts
Bivakmuts
5 producten
Politieman Kostuum
226 producten
Agent Kleding
225 producten
Sheriff Kostuum
88 producten
CIA Kleding
63 producten
CSI Kostuum
10 producten