Menu

Indiaanse Jurken

In een Indiaanse jurk sla je twee vliegen in een klap... Wanneer een vrouw er op een speciaal Sprookjes & Fabels verkleed feest als een echte sprookjesprinses uit wil zien, dan trekt ze meestal een roze prinsessenjurk aan. En gelijk heeft ze natuurlijk, want in zulke exclusief ogende sprookjeskleding ziet ze eruit als een tweede Assepoester, een mooi Doornroosje of een prachtig Sneeuwwitje. Als een echte sprookjesprinses dus!

Maar wil je er als meisje niet alleen sprookjesachtig mooi uitzien, maar ook de originaliteitsprijs in de wacht slepen op dat te gekke verkleed feest, dan kun je beter voor een Indiaanse jurk gaan. Want in zo'n originele outfit lijk je als twee druppels water op de legendarische Indiaanse prinses Pocahontas. En je kunt er bijna vanuit gaan, dat jij de enige vrouw bent die deze royale kleding draagt op dat feest! Dat is toch mooi meegenomen?

Bovendien biedt dit pak nog een ander groot voordeel... Want niet niet alleen die mannen in hun chique ridder kostuum of andere middeleeuwse kleding vallen als een blok voor je, maar ook die jongens in Indiaan kleding en cowboy kostuum. Ze worden stuk voor stuk zo verlegen als een kind, als ze jou zien... Kortom: je slaat twee vliegen in een klap, in zo'n prachtige Indiaanse jurk!

Lees verder Lees minder
46 artikel(en)

46 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens