🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.2)

Zwart Witte Colberts

Tja". Dat was mijn reactie toen ik het mailtje las met de uitnodiging. En het is niet dat ik dan altijd een beetje twijfelachtig reageer als ik word uitgenodigd voor een feestje met als thema zwart witte colberts hoor. Helemaal niet. Ik vind feesten en partijen juist heel erg leuk. Maar dit was een feestje met een verkleedthema. En dat thema was "In Grootmoeders Tijd". En mijn reactie sloeg op de vertwijfeling bij het lezen van het thema. Want wat moest ik daar nu weer van maken?

Mijn grootmoeder komt uit 1930. Ze is nog goed van geest en dus besloot ik haar maar eens op te zoeken en haar gewoon eens te vragen wat zij met het thema zou doen. Wat ze mij zou aanraden om aan te trekken naar dit feest. Zo gezegd zo gedaan. En zo zat ik op een goede zaterdagmiddag op de thee bij mijn oma Greet. Met een koekje erbij. Zo'n Sprits met chocola die je alleen bij je oma eet. Oma begon allemaal verhalen op te lepelen over vroeger en al bladerend door oude fotoalbums kreeg ik opeens het lumineuze idee. Ik zag allerlei foto's voor me van vroeger. En al die foto's waren uiteraard zwart-wit. Dus dat was het! Ik moest ook in zwart-wit naar het feest. Er waren immers in grootmoeders tijd nog geen kleuren uitgevonden. Dat zie je altijd op oude foto's Ik bedankte oma en ging weer op weg.

Uiteindelijk heb ik een zwarte pantalon en een zwart wit colbert aangetrokken. Op mijn hoed een zwarte bolhoed die oma nog voor me had. Het feest was een groot succes. Ik liep er helemaal in de stijl van de jaren dertig bij met mijn kleurloze outfit. Ik was niet eens de enige die er zo uitzag. Er waren zelfs meerdere mannen met zwart witte colberts. Zo zie je maar weer dat goeie ideeen op meerdere plekken en tegelijkertijd geboren kunnen worden.

"

FAQ Zwart Witte Colberts

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
13 artikel(en)

13 artikel(en)

Tja". Dat was mijn reactie toen ik het mailtje las met de uitnodiging. En het is niet dat ik dan altijd een beetje twijfelachtig reageer als ik word uitgenodigd voor een feestje met als thema zwart witte colberts hoor. Helemaal niet. Ik vind feesten en partijen juist heel erg leuk. Maar dit was een feestje met een verkleedthema. En dat thema was "In Grootmoeders Tijd". En mijn reactie sloeg op de vertwijfeling bij het lezen van het thema. Want wat moest ik daar nu weer van maken?

Mijn grootmoeder komt uit 1930. Ze is nog goed van geest en dus besloot ik haar maar eens op te zoeken en haar gewoon eens te vragen wat zij met het thema zou doen. Wat ze mij zou aanraden om aan te trekken naar dit feest. Zo gezegd zo gedaan. En zo zat ik op een goede zaterdagmiddag op de thee bij mijn oma Greet. Met een koekje erbij. Zo'n Sprits met chocola die je alleen bij je oma eet. Oma begon allemaal verhalen op te lepelen over vroeger en al bladerend door oude fotoalbums kreeg ik opeens het lumineuze idee. Ik zag allerlei foto's voor me van vroeger. En al die foto's waren uiteraard zwart-wit. Dus dat was het! Ik moest ook in zwart-wit naar het feest. Er waren immers in grootmoeders tijd nog geen kleuren uitgevonden. Dat zie je altijd op oude foto's Ik bedankte oma en ging weer op weg.

Uiteindelijk heb ik een zwarte pantalon en een zwart wit colbert aangetrokken. Op mijn hoed een zwarte bolhoed die oma nog voor me had. Het feest was een groot succes. Ik liep er helemaal in de stijl van de jaren dertig bij met mijn kleurloze outfit. Ik was niet eens de enige die er zo uitzag. Er waren zelfs meerdere mannen met zwart witte colberts. Zo zie je maar weer dat goeie ideeen op meerdere plekken en tegelijkertijd geboren kunnen worden.

"

FAQ Zwart Witte Colberts