🎉 Vóór 23:45 besteld, morgen in huis
🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.0)

Zwarte Pietenpakken

Zonder zo'n mooi pietenpak voelt geen enkele piet zich op zijn gemak...

Iedereen is dol op jou in je Zwarte Pieten Kostuum

Geen wonder natuurlijk, want Zwarte Piet herken je nu eenmaal aan zijn kleding, compleet met allerlei grappige accessoires, zoals een van die te gekke Afro pruiken, diverse gouden bling bling en inktzwarte make up. Kleren maken dus niet alleen de man, maar ook de piet! Bovendien, het is toch een feest om je in zulke mooie kleding te mogen verkleden?

Trouwens, ook Sinterklaas zelf kan absoluut niet zonder pieten verkleedkleding. Niet dat hij zelf ooit zo'n kostuum aan zal doen. Hij heeft immers genoeg aan zijn tabberd, mijter en staf. Want aan die outfit herken je de Sint nu eenmaal!

Wat zou Sinterklaas moeten beginnen zonder Pieten in Zwarte Pieten Kleding?

Maar zeg nou zelf, wat zou de Goedheiligman zonder zwarte pieten kostuums moeten, als het heerlijk avondje is gekomen, en het de hoogste tijd is dat alle kinderen een cadeau krijgen? Hij kan toch moeilijk in zijn eentje al die cadeaus door de schoorstenen gooien. En je kunt toch ook niet die meisjes en jongens in een roze prinsessenjurk of een stoer cowboy kostuum het dak op sturen? Dan komt er van pakjesavond zeker niets meer terecht. Kortom: de Sint heeft al die mannen en vrouwen in zwarte pieten pak bikkelhard nodig...

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
30 artikel(en)

30 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens