🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.2)

Batman Pakken Voor Jongens

Mijn zoontje is drie jaar oud en zit op een kinderdagverblijf (KDV) met allemaal kids met Batman pakken voor jongens. Dat is een fijne plek hier verderop waar mensen zoals mijn vrouw en ik ons kind drie dagen per week parkeren zodat we zelf naar verschrikkelijk saaie betonnen kantoorcomplexen mogen gaan om daar de hele dag in de airco en onder Tl-licht achter een beeldscherm te zitten. Als je er zo naar kijkt is het eigenlijk pure waanzin wat we doen. Waarom laten we ons eigen vlees en bloed hele dagen in de steek om naar zo'n vreselijke plek buiten de stad te gaan om er te bellen, te e-mailen en naar Excel sheets te zitten turen waar we niks van snappen? Dat is toch heel erg idioot? Doen we dat alleen omdat we er geld voor krijgen? Hopelijk vergeeft ons kind ons later als ie groot is. Dat we hem zo makkelijk aan de kant schoven om in ruil voor wat centen op inspiratieloze plekken onze dagen te slijten.

Kruip in de huid van je favoriete superheld met een Batman Kostuum Voor Jongens

Maar goed. Nu even wat vrolijker. Op het KDV waar mijn zoontje naartoe gaat wordt ook ieder jaar Carnaval gevierd. Een leuke, vrolijke en feestelijke traditie. En ik bedacht in een helder ogenblik dat ik wel met hem mee wilde gaan. Ik liep al tegen een burn-out aan dus ik kon wel een verzetje gebruiken. Het bleek een gouden greep. Voor mijn zoon kocht ik een Batman pak voor jongens. Zo'n schattig mini superhelden pakje. Met schuimrubberen vulling voor een echte Batman torso. Zelf ging ik als Robin en ik week niet van mijn zoontjes zijde. We waren de helden van het KDV. Ik heb me prima vermaakt. Ik was dan wel het oudste van het feest, dat deerde me niet. En af en toe maakte ik een praatje met een van de juffen die de boel in de gaten hielden. Als Robin zijnde heb ik af en toe wel de snotneus van Batman moeten schoonvegen. Hilarisch idee eigenlijk.

Batman kleding Voor Jongens zit iedereen als gegoten

Ik heb nu op kantoor een mooie foto van ons tweeen staan. Mijn kleine jongen in zijn Batman pak en ik ernaast als Robin. Allebei met masker op. Allebei met een glas limonade in onze hand. Machtig! Wat een feest.

FAQ Batman Pakken Voor Jongens

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
21 artikel(en)

21 artikel(en)

Mijn zoontje is drie jaar oud en zit op een kinderdagverblijf (KDV) met allemaal kids met Batman pakken voor jongens. Dat is een fijne plek hier verderop waar mensen zoals mijn vrouw en ik ons kind drie dagen per week parkeren zodat we zelf naar verschrikkelijk saaie betonnen kantoorcomplexen mogen gaan om daar de hele dag in de airco en onder Tl-licht achter een beeldscherm te zitten. Als je er zo naar kijkt is het eigenlijk pure waanzin wat we doen. Waarom laten we ons eigen vlees en bloed hele dagen in de steek om naar zo'n vreselijke plek buiten de stad te gaan om er te bellen, te e-mailen en naar Excel sheets te zitten turen waar we niks van snappen? Dat is toch heel erg idioot? Doen we dat alleen omdat we er geld voor krijgen? Hopelijk vergeeft ons kind ons later als ie groot is. Dat we hem zo makkelijk aan de kant schoven om in ruil voor wat centen op inspiratieloze plekken onze dagen te slijten.

Kruip in de huid van je favoriete superheld met een Batman Kostuum Voor Jongens

Maar goed. Nu even wat vrolijker. Op het KDV waar mijn zoontje naartoe gaat wordt ook ieder jaar Carnaval gevierd. Een leuke, vrolijke en feestelijke traditie. En ik bedacht in een helder ogenblik dat ik wel met hem mee wilde gaan. Ik liep al tegen een burn-out aan dus ik kon wel een verzetje gebruiken. Het bleek een gouden greep. Voor mijn zoon kocht ik een Batman pak voor jongens. Zo'n schattig mini superhelden pakje. Met schuimrubberen vulling voor een echte Batman torso. Zelf ging ik als Robin en ik week niet van mijn zoontjes zijde. We waren de helden van het KDV. Ik heb me prima vermaakt. Ik was dan wel het oudste van het feest, dat deerde me niet. En af en toe maakte ik een praatje met een van de juffen die de boel in de gaten hielden. Als Robin zijnde heb ik af en toe wel de snotneus van Batman moeten schoonvegen. Hilarisch idee eigenlijk.

Batman kleding Voor Jongens zit iedereen als gegoten

Ik heb nu op kantoor een mooie foto van ons tweeen staan. Mijn kleine jongen in zijn Batman pak en ik ernaast als Robin. Allebei met masker op. Allebei met een glas limonade in onze hand. Machtig! Wat een feest.

FAQ Batman Pakken Voor Jongens