Menu

Eighties En Nineties Kleding

In eighties en nineties kleding ga je op een feest voor even terug in de tijd...

Sommige sterren waren in de jaren 80 of 90 heel bereoemd, maar zijn nu min of meer vergeten. Maar op een speciaal Eighties & Nineties verkleed feest blaas jij ze voor heel even nieuw leven in! Kijk maar eens naar zo'n sexy Samantha Fox outfit of misschien zelfs een erotische Sabrina jurk. Wedden, dat je als vrouw of meisje alle boys daarmee het hoofd op hol breng? Vooral natuurlijk de wat oudere, van rond de veertig... Een paar nep borsten zijn als accesoires bij deze sexy verkleedkleding bijna verplicht.

Op een thema feest geldt over het algemeen: hoe gekker des te lekker, dus hoe extravaganter een pak, jurk, kostuum of andere kleding, hoe beter. Kijk maar eens naar die (te) gekke MC Hammer jaren 80 kleding. Daarin steelt iedere man of jongen de show! It's Hammer Time! Natuurlijk kun je ook gaan voor de iets straffere rap variant, namelijk gangsta rap. Dan kies je dus een stoer gangster kostuum uit...

Je hoeft trouwens niet altijd een compleet pak of kostuum te kopen om op een verkleed feest te transformeren tot een superster. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van die (te) gekke Boy George pruiken? Zodra je die op zet, ben je niet meer van het echte jaren 80 icoon te onderscheiden!

Lees verder Lees minder

Subcategorieën

Disco Kleding
Disco Kleding
915 producten
Pooier Kostuums
Pooier Kostuums
147 producten
80s Kleding
1279 producten
90s Kleding
1279 producten
1406 artikel(en)

1406 artikel(en)