Menu

Toppers in Concert 2017

Natuurlijk ben je er dit jaar ook weer bij! Lekker met je vriendinnen of vrienden naar Toppers in Concert 2017. Met zijn allen meeblèren met Gerard, Jeroen en René. Maar je kan natuurlijk niet in de Arena verschijnen zonder de juiste kleding. Iedereen heeft immers een Western kostuum aan! En juist jij gaat geen spelbreker zijn. Je gaat enthousiast op zoek in de webwinkel van FeestwinkelXL om hét pak of dé jurk te vinden waarmee je opvalt in de massa.

Zelfs Jan Smit heeft zijn alledaagse Volendamse kloffie uitgetrokken en zich uitgedost als een echte Wild West cowboy of -vrouw. En omdat hij de nieuwste bril op heeft, kan hij precies zien dat jij er geweldig uitziet. Je bent een feest voor het oog met die elegante saloon rok aan. En ook je vriend, in zijn stoere leren vest trekt met zijn grote cowboy hoed alle aandacht. Pas maar op dat Gerard hem niet ziet want dan weet je maar nooit wat er gebeurt…

Terwijl de mannen bij elkaar hangen en met een schuin oog kijken wie het grootste pistool heeft, laten de cowgirls zien wie er de echte helden zijn. In sexy rokjes met koeienprint uit onze winkel maken ze korte metten met de boeven en de indianen die kwaad in de zin hebben. Hup, de handboeien aan en in de gevangenis of met pek en veren besmeurd het dorp uit.  Eén ding is duidelijk;  het zijn de meisjes in cowgirl outfit die de sheriff sterren verdienen. De mannen zijn op dit feest alleen maar goed voor de bieromzet van de saloon. Zij zijn geen helden en alleen maar als dappere kerels verkleed. Voor hen is het Wilde Westen alleen maar een thema en geen way of life. Paarden zijn maar lastige dieren en al dat stof op de prairie maakt alleen maar dorstig. En hebben ze daar geen gelijk in? Gezelligheid gaat voor alles, toch?

Lees verder Lees minder
531 artikel(en)

531 artikel(en)