Menu

Buidels & Tassen

Met buidels & tassen van feestwinkel XL maak je elk kostuum, pak, jurk of andere kleding compleet!

Waar zou je als vrouw of meisje eigenlijk zijn zonder zo'n handige handtas? Helemaal nergens natuurlijk! Zeker niet, als je in een sexy prinsessenjurk, een leuk heksen kostuum of mooie verpleegster kleding naar een verkleed feest toe gaat. Want op zulke kleding zitten natuurlijk geen zakken, en dan is zo'n tas of buidel toch super handig?

Maar niet alleen uit praktische overwegingen koop koop je een tas. Want een tas is vandaag de dag veel meer dan een handig voorwerp. Het is ook een super mooie accessoire! Met zo'n tas maak je van elke gewone jurk heel eenvoudig echte design mode. En zo wordt elke gewone vrouw of meisje in een handomdraai een echte modediva! Alle mannen en jongens liggen aan jouw voeten...

Dus of je nu in hippe 60's kleding, een extravagant 70's kostuum, of sexy hippie kleding naar een verkleed feest gaat, met een tas of buidel van Feestwinkel XL maak je jouw outfit compleet!

En wanneer je denkt dat je voor de buidels en tassen uit onze webshop diep in de buidel moet tasten, dan kom je bedrogen uit. Kijk maar eens goed naar de lage prijzen van deze accessoires. Dat is toch haast te geef?

Lees verder Lees minder
47 artikel(en)

47 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Kledingstukken
Kledingstukken
7870 producten
Hoofddeksels
Hoofddeksels
1167 producten
Maskers
Maskers
954 producten
Sieraden
Sieraden
543 producten
Wapens
Wapens
342 producten
Handschoenen
Handschoenen
262 producten
Accessoiresets
Accessoiresets
254 producten
Brillen & Lenzen
Brillen & Lenzen
228 producten
Riemen
Riemen
42 producten
Boa's
Boa's
39 producten