★ Populaire categorieën van A tot Z
Menu
★ Populaire categorieën van A tot Z

Blonde Krullen Pruiken

Soms kunnen relatief onschuldig ogende uitdossingen voor een feestje of voor Carnaval hele rare effecten op andere mensen hebben. Het verhaal draait om een blonde krullen pruik. Waar dit heen gaat? Een aantal jaren geleden overkwam mij iets heel raars na een op het oog heel normaal verkleedfeestje. Het was najaar 2010 en ik kwam net een heel leuk feestje uitgerold. Het thema van het feestje was "celebrities", dus ik wist meteen wat me te doen stond. Ik krijg wel vaker complimenten vanwege mijn uiterlijk. Mijn diepbruine ogen en mijn curves doen het altijd goed bij de mannen. Ik hoefde dus alleen maar een mooie lange jurk aan te doen en een blonde krullen pruik op te zetten om als Shakira naar deze party te gaan. Het was een daverend succes. Vooral toen bleek dat er ook nog een karaokesessie werd gehouden en mij werd gevraagd om Waka Waka (This Time for Africa) te doen. Dat deed ik uiteraard. De zaal ging helemaal plat en ik werd de ster van de avond. Ik heb geen drankje hoeven bestellen die avond en nacht. Alles kreeg ik aangereikt.

Maar toen ik die nacht het feestje verliet, kwamen er op straat al snel allerlei lieden om me heen staan die dachten dat ik werkelijk Shakira zelf was. Ze zouden eens moeten weten dat ik een pruik op had! In het echt heb ik helemaal geen blonde krullen maar stijl donkerbruin haar. Het werd eventjes grimmig op straat, totdat een nietsvermoedende vriendin me zag. Zij wist natuurlijk dat ik op het feest verkleed was, en riep me gewoon bij mijn eigen naam. Toen zagen de mensen die het op me hadden gemund ook dat ze er volkomen naast zaten. Wat hebben we staan lachen op straat die nacht. De pruik heb ik weggegeven aan iemand die zich verontschuldigde voor haar gedrag. Na zo'n tof feest was ik volkomen vergevingsgezind dus dat ging me heel makkelijk af.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
55 artikel(en)

55 artikel(en)

Soms kunnen relatief onschuldig ogende uitdossingen voor een feestje of voor Carnaval hele rare effecten op andere mensen hebben. Het verhaal draait om een blonde krullen pruik. Waar dit heen gaat? Een aantal jaren geleden overkwam mij iets heel raars na een op het oog heel normaal verkleedfeestje. Het was najaar 2010 en ik kwam net een heel leuk feestje uitgerold. Het thema van het feestje was "celebrities", dus ik wist meteen wat me te doen stond. Ik krijg wel vaker complimenten vanwege mijn uiterlijk. Mijn diepbruine ogen en mijn curves doen het altijd goed bij de mannen. Ik hoefde dus alleen maar een mooie lange jurk aan te doen en een blonde krullen pruik op te zetten om als Shakira naar deze party te gaan. Het was een daverend succes. Vooral toen bleek dat er ook nog een karaokesessie werd gehouden en mij werd gevraagd om Waka Waka (This Time for Africa) te doen. Dat deed ik uiteraard. De zaal ging helemaal plat en ik werd de ster van de avond. Ik heb geen drankje hoeven bestellen die avond en nacht. Alles kreeg ik aangereikt.

Maar toen ik die nacht het feestje verliet, kwamen er op straat al snel allerlei lieden om me heen staan die dachten dat ik werkelijk Shakira zelf was. Ze zouden eens moeten weten dat ik een pruik op had! In het echt heb ik helemaal geen blonde krullen maar stijl donkerbruin haar. Het werd eventjes grimmig op straat, totdat een nietsvermoedende vriendin me zag. Zij wist natuurlijk dat ik op het feest verkleed was, en riep me gewoon bij mijn eigen naam. Toen zagen de mensen die het op me hadden gemund ook dat ze er volkomen naast zaten. Wat hebben we staan lachen op straat die nacht. De pruik heb ik weggegeven aan iemand die zich verontschuldigde voor haar gedrag. Na zo'n tof feest was ik volkomen vergevingsgezind dus dat ging me heel makkelijk af.