🎉 60 dagen retouren
🎉 € 4,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.3)

Carnavalskleding online kopen bij FeestwinkelXL

Populaire Carnavalskostuums

16734 artikel(en)

16734 artikel(en)Populaire Carnavalskleding thema'sCarnavalskleding voor iedereen


Grootste originele carnavalskleding assortiment: Jouw Ideale Outfit Goedkoop & Snel uit voorraad geleverd

Vind jij de meeste carnavalskleding een kwestie van 13 in een dozijn? Wij zijn het helemaal met je eens! Hoeveel saaie en shabby piratenpakken kan het carnavalsfeest hebben? Nog een acryl verpleegsterkostuum en we gaan van het bier over op de whisky. Aan die grijze muizen carnavalskostuums moet iets gebeuren. En dat is precies wat wij bij Feestwinkel XL hebben gedaan. We zijn voor jou op zoek gegaan naar de gaafste en creatiefste carnaval outfits. En wat denk je? Het bestaat wél! Het ligt misschien niet opgestapeld bij de ramsj-caranvalswinkel om de hoek, maar bij ons heb je de keuze uit bijna 5000 supertoffe en exclusieve producten. En als je jouw carnavalskleding voor 23.45 uur bestelt heb je ze binnen 1 dag bij je in huis.  

En nog belangrijker…op het verkleedfeest of tijdens carnaval ben jij wél de verschijning waar iedereen het over heeft. Of je nu als engel, gorilla of cowboy gaat. Dít zijn de pakken die jij en jouw vrienden niet vergeten.

Feestwinkel XL heeft ook nog eens het grootste aanbod carnavalskleding van NL!

Nergens in de Benelux tref je zo’n gigantisch assortiment aan. We hebben het echt allemaal. Of je nu als Superman of Batman wil gaan, of als Lady Gaga of Marilyn Monroe, no problem. Ben je meer in de stemming voor Star Treck of Fat Bastard van Austin Powers? Kom maar op! Of trek jij je wenkbrauwen op voor wat op andere online carnavalswinkels sexy noemen? Kijk maar eens rond bij ons en vraag je af of je pittig genoeg bent om in ónze definitie van sexy te passen.
En o ja, wij weten (zelf) dat niet iedereen maatje 38 heeft. Daarom maken wij er een punt van om voor iedereen te gekke kostuums aan te bieden. Ook in de grotere maten. Zo wordt feest, feest voor iedereen. 

En weet je wie de grootste feestneuzen zijn? Precies, de kleintjes! Als jouw kind een verfijnder smaak heeft dan de vodden die bij de Blokker en de Bart Smit liggen dan kan jouw jongen of meisje bij ons zijn hart ophalen. Echter amerikaanse SWAT pakken, japanse Ninja kostuums, de mooiste prinsessenjurken van de wereld. Alles. Wist je dat we zelfs kostuums voor honden hebben? (En dat ze in Zuid Amerika zelfs een speciaal carnaval voor dieren organiseren?)

Bij zo’n aanbod hoort natuurlijk ook een perfecte organisatie. Een club die weet hoe belangrijk het is dat jij je feestkleding op tijd in huis hebt om een onvergetelijk verkleedfeest te hebben. Met een perfecte klantenservice die zelf van een feestje houdt, en waar het een feest is om mee te mailen en te bellen. Wat de kosten zijn van al die mooie kostuums, snelle levering en goede service? Het zal je verbazen, we zijn niet alleen de grootste, maar ook nog eens de goedkoopste van NL! En dat is bij ons geen holle belofte. Als je een van onze producten elders goedkoper vindt, dan krijg je het van ons onmiddellijk voor die lagere prijs. We storten het geld gewoon terug, zonder lastige vragen of gedoe.

Kijk eens rond in ons assortiment. Als je een vraag of een opmerking hebt dan kan je altijd bij ons terecht. En natuurlijk zie we heel graag de foto’s van onze klanten hun originele outfits tegemoet. Wij kunnen niet genoeg krijgen van de sexy verpleegsters, pirates of the carribean, flinstones en mafketels in dierenpakken.

Lang-leve-carnaval! Lang-leve-feest! Ons mag je er in ieder geval midden in de nacht voor wakker maken, elke dag van het jaar. Wij betwijfelen of er ergens een bedrijf is waar de mensen meer van hun producten houden dan wij! Enne o ja, als we je tijdens carnaval zien lopen met één van onze carnavalskleding …dan krijg je een biertje van ons. Beloofd is beloofd.

Uit de oude doos: Carnavalstrends en andere leuke dingen

Feestwinkel XL is jouw adres voor toffe carnavalskleding! Elk jaar publiceren we de laatste trends en andere dingen die we gewoon leuk vinden.

2-2-2016 Carnavalstrends 2016

Uit ons carnavalsonderzoek blijkt dat voor 46% origineel voor de dag komen het belangrijkste is als het om carnavalskleding gaat. We hebben de belangrijkste trends van 2016 voor jouw op een rijtje gezet. Grappig of stijlvol zijn dé trend van het moment. Hier lees je alle trends!

14-2-2015 Carnavalstrends 2015

Een nieuw jaar, nieuwe trends in carnavalskleding. Met Feestwinkel XL blijft je op de hoogte en de koning(in) van het mooiste feest van het jaar. Ga jij dit jaar voor Hot & Sexy of juist voor praktisch? Haak je aan bij Film of TV? Weet je al wat Steampunk is? In ons dossier Carnavalskleding 2015 lees je er alles over.

28-2-2014 Carnavalsnamen Nederlandse Gemeenten

Ballegat? Say what? Een week per jaar hebben alle Nederlandse carnavalsgemeenten even een andere ludieke naam? Wij hebben er meer dan 500 voor je op een rijtje gezet. Een amusant rijtje dat je hier kan downloaden. Weet jij waar Verkeskop, Kwakveen, Kakkersgat of Platvissendorp liggen?

9-2-2012 Infographic carnavalstrends 2012

Wat is hot or not in carnavalskleding in 2012? We hebben er een prachtige infographic van gemaakt met daarin ook een aantal extra’s zoals de grootste carnavalskrakers en de geschiedenis van de Polonaise. Veel plezier met carnaval en download de voorpret hier!

Carnavalskleding

Bekijk alle producten (16734)

Producten in Carnavalskleding Bekijk alle producten >


Carnavalskleding & Nieuws

Nog maar zoveel dagen tot carnaval!!!

14 februari 2021 - Carnavalskleding voor Carnaval! Het grote aftellen is uiteraard op de vorige Aswoensdag al begonnen. Met een Carnavalskater van hier tot Kruikestad en sterke verhalen over het aantal biertjes en dames/heren (doorhalen wat niet van toepassing is) die gezoend zijn. En met elke dag dat Carnaval verder weg is, worden de verhalen alleen maar sterker; en komt de volgende Vastelaovond alweer dichterbij! Waar gaan jij en je vrienden het volgend jaar vieren? Wat wordt de praalwagen van jouw carnavalsvereniging voor de carnavalsoptocht? Heb je al een leuk typetje in gedachten voor het Tonpraten? Ja, Jongens en Meisjes, nog maar dagen en we mogen weer. Goed sparen, aansterken en een mooie carnavalsoutfit uitzoeken in onze shop uitzoeken en dan….Alaaf!


Carnaval & Corona

Kunnen we Corona niet gewoon een weekje vrij geven tijdens Carnaval? Dat stomme virus is al maanden superdruk en zal ook wel aan een break toe zijn, toch? Alle gekheid op een stokje: we zullen het dit jaar op een creatieve manier moeten aanpakken om het op een verstandige manier te doen. Het zal anders zijn dan het cultuur- en verkleedfeest dat we gewend zijn. En Carnaval…dat is het feest van de Creativiteit en het op de hak nemen van de dagelijkse sleur. En we zijn allemaal toe aan een feestje. Dus maak er een epische carnaval van in je eigen bubbel: versier jouw huis, nodig de mensen van de Kerstbubbel uit voor een multigeneratie-carnaval waar jullie over 20 jaar nog over napraten. Weiger mee te doen aan een Zoom-vergadering als niet iedereen een carnavalsoutfit aan heeft. Boycot winkels waar het personeel geen carnavalskleding draagt. We. Moeten. Carnaval. Vieren!

En sorry Covid, jij bent niet uitgenodigd. Dit jaar niet, en volgend jaar al helemaal niet.

Carnavalsmondkapje - I love Carnaval mondkap


Video: Kijkje achter de schermen bij Feestwinkel XL

Bestel jij jouw carnavalskleding altijd last-minute? Maak je geen zorgen, je bent echt niet de enige  Bij Feestwinkel XL zijn er twee heilige huisjes: we willen zo’n groot assortiment dat we echt voor iedereen de carnavalsoutift hebben die bij hem/haar/het past, en we willen dat iedereen op tijd zijn carnavalspak in huis heeft. En in de week voor carnaval is dat nogal een operatie. Een uitzonderlijk drukke tijd, maar ook een hele leuke periode waar we met het hele team het hele jaar naartoe werken. Deze video geeft je een inkijkje van de wereld van Feestwinkel XL is de aanloop naar Carnaval. Alaaf!Masterclass: hoe kies ik mijn carnavalsoutfit?

De eerste keuze is makkelijk? Wel of geen Carnaval vieren?. Wel, dus. Dat is één. En nu twee: Waar vier je de volgende keer Carnaval? Iets lastiger, maar in ieder geval: waar je vrienden zijn én waar je een slaapplek hebt. Maar nu: Welk carnavalskostuum draag je dit jaar? (bij vrouwen vaak meervoud). Kies in ieder geval voor carnavalskleding die lekker zit! En je moet het makkelijk uit kunnen trekken voor een eventueel (kuch) toiletbezoek of bij andere fysiologische noden (nudge nudge wink wink). Is het warm genoeg? Is het niet te warm? Carnaval is binnen en buiten! Kan je jouw telefoon, geld, huissleutels en rubberwaren kwijt? En dan…carnavalskleding moet vooral ook gewoon leuk zijn! Een leuk verhaal, een leuke act. Het liefst met z’n allen. En carnaval is in ieder geval geslaagd als je met minder dan 50% van jouw carnavalskostuum thuiskomt en de resterende 50% hebt weten aan te vullen met de carnavalspekskes van anderen! Van ruilen komt tijdens carnaval geen huilen!

Feestwinkel XL Reviews

Carnavalsoutfit

Van binnen waren wij al een Pimp, maar dankzij jullie zijn we nu echt uit de kast! Pimp Daddy en Dr Love uit Rotterdam


Dat gaat wel goedkomen met de volgende generatie! Jordi uit Schijndel en zijn makkers


Grootste originele carnavalskleding assortiment: Jouw Ideale Outfit Goedkoop & Snel uit voorraad geleverd

Vind jij de meeste carnavalskleding een kwestie van 13 in een dozijn? Wij zijn het helemaal met je eens! Hoeveel saaie en shabby piratenpakken kan het carnavalsfeest hebben? Nog een acryl verpleegsterkostuum en we gaan van het bier over op de whisky. Aan die grijze muizen carnavalskostuums moet iets gebeuren. En dat is precies wat wij bij Feestwinkel XL hebben gedaan. We zijn voor jou op zoek gegaan naar de gaafste en creatiefste carnaval outfits. En wat denk je? Het bestaat wél! Het ligt misschien niet opgestapeld bij de ramsj-caranvalswinkel om de hoek, maar bij ons heb je de keuze uit bijna 5000 supertoffe en exclusieve producten. En als je jouw carnavalskleding voor 23.45 uur bestelt heb je ze binnen 1 dag bij je in huis.  

En nog belangrijker…op het verkleedfeest of tijdens carnaval ben jij wél de verschijning waar iedereen het over heeft. Of je nu als engel, gorilla of cowboy gaat. Dít zijn de pakken die jij en jouw vrienden niet vergeten.

Feestwinkel XL heeft ook nog eens het grootste aanbod carnavalskleding van NL!

Nergens in de Benelux tref je zo’n gigantisch assortiment aan. We hebben het echt allemaal. Of je nu als Superman of Batman wil gaan, of als Lady Gaga of Marilyn Monroe, no problem. Ben je meer in de stemming voor Star Treck of Fat Bastard van Austin Powers? Kom maar op! Of trek jij je wenkbrauwen op voor wat op andere online carnavalswinkels sexy noemen? Kijk maar eens rond bij ons en vraag je af of je pittig genoeg bent om in ónze definitie van sexy te passen.
En o ja, wij weten (zelf) dat niet iedereen maatje 38 heeft. Daarom maken wij er een punt van om voor iedereen te gekke kostuums aan te bieden. Ook in de grotere maten. Zo wordt feest, feest voor iedereen. 

En weet je wie de grootste feestneuzen zijn? Precies, de kleintjes! Als jouw kind een verfijnder smaak heeft dan de vodden die bij de Blokker en de Bart Smit liggen dan kan jouw jongen of meisje bij ons zijn hart ophalen. Echter amerikaanse SWAT pakken, japanse Ninja kostuums, de mooiste prinsessenjurken van de wereld. Alles. Wist je dat we zelfs kostuums voor honden hebben? (En dat ze in Zuid Amerika zelfs een speciaal carnaval voor dieren organiseren?)

Bij zo’n aanbod hoort natuurlijk ook een perfecte organisatie. Een club die weet hoe belangrijk het is dat jij je feestkleding op tijd in huis hebt om een onvergetelijk verkleedfeest te hebben. Met een perfecte klantenservice die zelf van een feestje houdt, en waar het een feest is om mee te mailen en te bellen. Wat de kosten zijn van al die mooie kostuums, snelle levering en goede service? Het zal je verbazen, we zijn niet alleen de grootste, maar ook nog eens de goedkoopste van NL! En dat is bij ons geen holle belofte. Als je een van onze producten elders goedkoper vindt, dan krijg je het van ons onmiddellijk voor die lagere prijs. We storten het geld gewoon terug, zonder lastige vragen of gedoe.

Kijk eens rond in ons assortiment. Als je een vraag of een opmerking hebt dan kan je altijd bij ons terecht. En natuurlijk zie we heel graag de foto’s van onze klanten hun originele outfits tegemoet. Wij kunnen niet genoeg krijgen van de sexy verpleegsters, pirates of the carribean, flinstones en mafketels in dierenpakken.

Lang-leve-carnaval! Lang-leve-feest! Ons mag je er in ieder geval midden in de nacht voor wakker maken, elke dag van het jaar. Wij betwijfelen of er ergens een bedrijf is waar de mensen meer van hun producten houden dan wij! Enne o ja, als we je tijdens carnaval zien lopen met één van onze carnavalskleding …dan krijg je een biertje van ons. Beloofd is beloofd.

Uit de oude doos: Carnavalstrends en andere leuke dingen

Feestwinkel XL is jouw adres voor toffe carnavalskleding! Elk jaar publiceren we de laatste trends en andere dingen die we gewoon leuk vinden.

2-2-2016 Carnavalstrends 2016

Uit ons carnavalsonderzoek blijkt dat voor 46% origineel voor de dag komen het belangrijkste is als het om carnavalskleding gaat. We hebben de belangrijkste trends van 2016 voor jouw op een rijtje gezet. Grappig of stijlvol zijn dé trend van het moment. Hier lees je alle trends!

14-2-2015 Carnavalstrends 2015

Een nieuw jaar, nieuwe trends in carnavalskleding. Met Feestwinkel XL blijft je op de hoogte en de koning(in) van het mooiste feest van het jaar. Ga jij dit jaar voor Hot & Sexy of juist voor praktisch? Haak je aan bij Film of TV? Weet je al wat Steampunk is? In ons dossier Carnavalskleding 2015 lees je er alles over.

28-2-2014 Carnavalsnamen Nederlandse Gemeenten

Ballegat? Say what? Een week per jaar hebben alle Nederlandse carnavalsgemeenten even een andere ludieke naam? Wij hebben er meer dan 500 voor je op een rijtje gezet. Een amusant rijtje dat je hier kan downloaden. Weet jij waar Verkeskop, Kwakveen, Kakkersgat of Platvissendorp liggen?

9-2-2012 Infographic carnavalstrends 2012

Wat is hot or not in carnavalskleding in 2012? We hebben er een prachtige infographic van gemaakt met daarin ook een aantal extra’s zoals de grootste carnavalskrakers en de geschiedenis van de Polonaise. Veel plezier met carnaval en download de voorpret hier!

Grootste originele carnavalskleding assortiment: Jouw Ideale Outfit Goedkoop & Snel uit voorraad geleverd

Vind jij de meeste carnavalskleding een kwestie van 13 in een dozijn? Wij zijn het helemaal met je eens! Hoeveel saaie en shabby piratenpakken kan het carnavalsfeest hebben? Nog een acryl verpleegsterkostuum en we gaan van het bier over op de whisky. Aan die grijze muizen carnavalskostuums moet iets gebeuren. En dat is precies wat wij bij Feestwinkel XL hebben gedaan. We zijn voor jou op zoek gegaan naar de gaafste en creatiefste carnaval outfits. En wat denk je? Het bestaat wél! Het ligt misschien niet opgestapeld bij de ramsj-caranvalswinkel om de hoek, maar bij ons heb je de keuze uit bijna 5000 supertoffe en exclusieve producten. En als je jouw carnavalskleding voor 23.45 uur bestelt heb je ze binnen 1 dag bij je in huis.  

En nog belangrijker…op het verkleedfeest of tijdens carnaval ben jij wél de verschijning waar iedereen het over heeft. Of je nu als engel, gorilla of cowboy gaat. Dít zijn de pakken die jij en jouw vrienden niet vergeten.

Feestwinkel XL heeft ook nog eens het grootste aanbod carnavalskleding van NL!

Nergens in de Benelux tref je zo’n gigantisch assortiment aan. We hebben het echt allemaal. Of je nu als Superman of Batman wil gaan, of als Lady Gaga of Marilyn Monroe, no problem. Ben je meer in de stemming voor Star Treck of Fat Bastard van Austin Powers? Kom maar op! Of trek jij je wenkbrauwen op voor wat op andere online carnavalswinkels sexy noemen? Kijk maar eens rond bij ons en vraag je af of je pittig genoeg bent om in ónze definitie van sexy te passen.
En o ja, wij weten (zelf) dat niet iedereen maatje 38 heeft. Daarom maken wij er een punt van om voor iedereen te gekke kostuums aan te bieden. Ook in de grotere maten. Zo wordt feest, feest voor iedereen. 

En weet je wie de grootste feestneuzen zijn? Precies, de kleintjes! Als jouw kind een verfijnder smaak heeft dan de vodden die bij de Blokker en de Bart Smit liggen dan kan jouw jongen of meisje bij ons zijn hart ophalen. Echter amerikaanse SWAT pakken, japanse Ninja kostuums, de mooiste prinsessenjurken van de wereld. Alles. Wist je dat we zelfs kostuums voor honden hebben? (En dat ze in Zuid Amerika zelfs een speciaal carnaval voor dieren organiseren?)

Bij zo’n aanbod hoort natuurlijk ook een perfecte organisatie. Een club die weet hoe belangrijk het is dat jij je feestkleding op tijd in huis hebt om een onvergetelijk verkleedfeest te hebben. Met een perfecte klantenservice die zelf van een feestje houdt, en waar het een feest is om mee te mailen en te bellen. Wat de kosten zijn van al die mooie kostuums, snelle levering en goede service? Het zal je verbazen, we zijn niet alleen de grootste, maar ook nog eens de goedkoopste van NL! En dat is bij ons geen holle belofte. Als je een van onze producten elders goedkoper vindt, dan krijg je het van ons onmiddellijk voor die lagere prijs. We storten het geld gewoon terug, zonder lastige vragen of gedoe.

Kijk eens rond in ons assortiment. Als je een vraag of een opmerking hebt dan kan je altijd bij ons terecht. En natuurlijk zie we heel graag de foto’s van onze klanten hun originele outfits tegemoet. Wij kunnen niet genoeg krijgen van de sexy verpleegsters, pirates of the carribean, flinstones en mafketels in dierenpakken.

Lang-leve-carnaval! Lang-leve-feest! Ons mag je er in ieder geval midden in de nacht voor wakker maken, elke dag van het jaar. Wij betwijfelen of er ergens een bedrijf is waar de mensen meer van hun producten houden dan wij! Enne o ja, als we je tijdens carnaval zien lopen met één van onze carnavalskleding …dan krijg je een biertje van ons. Beloofd is beloofd.

Uit de oude doos: Carnavalstrends en andere leuke dingen

Feestwinkel XL is jouw adres voor toffe carnavalskleding! Elk jaar publiceren we de laatste trends en andere dingen die we gewoon leuk vinden.

2-2-2016 Carnavalstrends 2016

Uit ons carnavalsonderzoek blijkt dat voor 46% origineel voor de dag komen het belangrijkste is als het om carnavalskleding gaat. We hebben de belangrijkste trends van 2016 voor jouw op een rijtje gezet. Grappig of stijlvol zijn dé trend van het moment. Hier lees je alle trends!

14-2-2015 Carnavalstrends 2015

Een nieuw jaar, nieuwe trends in carnavalskleding. Met Feestwinkel XL blijft je op de hoogte en de koning(in) van het mooiste feest van het jaar. Ga jij dit jaar voor Hot & Sexy of juist voor praktisch? Haak je aan bij Film of TV? Weet je al wat Steampunk is? In ons dossier Carnavalskleding 2015 lees je er alles over.

28-2-2014 Carnavalsnamen Nederlandse Gemeenten

Ballegat? Say what? Een week per jaar hebben alle Nederlandse carnavalsgemeenten even een andere ludieke naam? Wij hebben er meer dan 500 voor je op een rijtje gezet. Een amusant rijtje dat je hier kan downloaden. Weet jij waar Verkeskop, Kwakveen, Kakkersgat of Platvissendorp liggen?

9-2-2012 Infographic carnavalstrends 2012

Wat is hot or not in carnavalskleding in 2012? We hebben er een prachtige infographic van gemaakt met daarin ook een aantal extra’s zoals de grootste carnavalskrakers en de geschiedenis van de Polonaise. Veel plezier met carnaval en download de voorpret hier!

FAQ Carnavalskleding

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
16734 artikel(en)

16734 artikel(en)

Grootste originele carnavalskleding assortiment: Jouw Ideale Outfit Goedkoop & Snel uit voorraad geleverd

Vind jij de meeste carnavalskleding een kwestie van 13 in een dozijn? Wij zijn het helemaal met je eens! Hoeveel saaie en shabby piratenpakken kan het carnavalsfeest hebben? Nog een acryl verpleegsterkostuum en we gaan van het bier over op de whisky. Aan die grijze muizen carnavalskostuums moet iets gebeuren. En dat is precies wat wij bij Feestwinkel XL hebben gedaan. We zijn voor jou op zoek gegaan naar de gaafste en creatiefste carnaval outfits. En wat denk je? Het bestaat wél! Het ligt misschien niet opgestapeld bij de ramsj-caranvalswinkel om de hoek, maar bij ons heb je de keuze uit bijna 5000 supertoffe en exclusieve producten. En als je jouw carnavalskleding voor 23.45 uur bestelt heb je ze binnen 1 dag bij je in huis.  

En nog belangrijker…op het verkleedfeest of tijdens carnaval ben jij wél de verschijning waar iedereen het over heeft. Of je nu als engel, gorilla of cowboy gaat. Dít zijn de pakken die jij en jouw vrienden niet vergeten.

Feestwinkel XL heeft ook nog eens het grootste aanbod carnavalskleding van NL!

Nergens in de Benelux tref je zo’n gigantisch assortiment aan. We hebben het echt allemaal. Of je nu als Superman of Batman wil gaan, of als Lady Gaga of Marilyn Monroe, no problem. Ben je meer in de stemming voor Star Treck of Fat Bastard van Austin Powers? Kom maar op! Of trek jij je wenkbrauwen op voor wat op andere online carnavalswinkels sexy noemen? Kijk maar eens rond bij ons en vraag je af of je pittig genoeg bent om in ónze definitie van sexy te passen.
En o ja, wij weten (zelf) dat niet iedereen maatje 38 heeft. Daarom maken wij er een punt van om voor iedereen te gekke kostuums aan te bieden. Ook in de grotere maten. Zo wordt feest, feest voor iedereen. 

En weet je wie de grootste feestneuzen zijn? Precies, de kleintjes! Als jouw kind een verfijnder smaak heeft dan de vodden die bij de Blokker en de Bart Smit liggen dan kan jouw jongen of meisje bij ons zijn hart ophalen. Echter amerikaanse SWAT pakken, japanse Ninja kostuums, de mooiste prinsessenjurken van de wereld. Alles. Wist je dat we zelfs kostuums voor honden hebben? (En dat ze in Zuid Amerika zelfs een speciaal carnaval voor dieren organiseren?)

Bij zo’n aanbod hoort natuurlijk ook een perfecte organisatie. Een club die weet hoe belangrijk het is dat jij je feestkleding op tijd in huis hebt om een onvergetelijk verkleedfeest te hebben. Met een perfecte klantenservice die zelf van een feestje houdt, en waar het een feest is om mee te mailen en te bellen. Wat de kosten zijn van al die mooie kostuums, snelle levering en goede service? Het zal je verbazen, we zijn niet alleen de grootste, maar ook nog eens de goedkoopste van NL! En dat is bij ons geen holle belofte. Als je een van onze producten elders goedkoper vindt, dan krijg je het van ons onmiddellijk voor die lagere prijs. We storten het geld gewoon terug, zonder lastige vragen of gedoe.

Kijk eens rond in ons assortiment. Als je een vraag of een opmerking hebt dan kan je altijd bij ons terecht. En natuurlijk zie we heel graag de foto’s van onze klanten hun originele outfits tegemoet. Wij kunnen niet genoeg krijgen van de sexy verpleegsters, pirates of the carribean, flinstones en mafketels in dierenpakken.

Lang-leve-carnaval! Lang-leve-feest! Ons mag je er in ieder geval midden in de nacht voor wakker maken, elke dag van het jaar. Wij betwijfelen of er ergens een bedrijf is waar de mensen meer van hun producten houden dan wij! Enne o ja, als we je tijdens carnaval zien lopen met één van onze carnavalskleding …dan krijg je een biertje van ons. Beloofd is beloofd.

Uit de oude doos: Carnavalstrends en andere leuke dingen

Feestwinkel XL is jouw adres voor toffe carnavalskleding! Elk jaar publiceren we de laatste trends en andere dingen die we gewoon leuk vinden.

2-2-2016 Carnavalstrends 2016

Uit ons carnavalsonderzoek blijkt dat voor 46% origineel voor de dag komen het belangrijkste is als het om carnavalskleding gaat. We hebben de belangrijkste trends van 2016 voor jouw op een rijtje gezet. Grappig of stijlvol zijn dé trend van het moment. Hier lees je alle trends!

14-2-2015 Carnavalstrends 2015

Een nieuw jaar, nieuwe trends in carnavalskleding. Met Feestwinkel XL blijft je op de hoogte en de koning(in) van het mooiste feest van het jaar. Ga jij dit jaar voor Hot & Sexy of juist voor praktisch? Haak je aan bij Film of TV? Weet je al wat Steampunk is? In ons dossier Carnavalskleding 2015 lees je er alles over.

28-2-2014 Carnavalsnamen Nederlandse Gemeenten

Ballegat? Say what? Een week per jaar hebben alle Nederlandse carnavalsgemeenten even een andere ludieke naam? Wij hebben er meer dan 500 voor je op een rijtje gezet. Een amusant rijtje dat je hier kan downloaden. Weet jij waar Verkeskop, Kwakveen, Kakkersgat of Platvissendorp liggen?

9-2-2012 Infographic carnavalstrends 2012

Wat is hot or not in carnavalskleding in 2012? We hebben er een prachtige infographic van gemaakt met daarin ook een aantal extra’s zoals de grootste carnavalskrakers en de geschiedenis van de Polonaise. Veel plezier met carnaval en download de voorpret hier!

FAQ Carnavalskleding