🎉 60 dagen retouren
🎉 € 2,95 verzending (gratis vanaf € 50)
🎉 Laagste prijsgarantie
🎉 95% beveelt ons aan (Gemiddelde 9.2)

Glow In The Dark Schmink

Toen vrienden me laatst uitnodigden voor een feestje in een zaaltje hier verderop in de stad had ik er eigenlijk niet eens zo gek veel zin in. Het was allemaal goed bedoeld hoor. Wie er precies jarig was, wie er afgestudeerd was of wie er wat anders te vieren had: het kon me allemaal niet zo gek veel schelen. Ik had gewoon niet zo'n zin om op te komen draven met mijn glow in the dark schmink. Het was een beetje een verplicht nummer voor me. En toen ik ook nog eens zag dat het feestje werd gehouden in een zaaltje waar ik al honderden avonden had doorgebracht, zakte de moed me helemaal in de schoenen.

Wat doe je dan? Ga je een smoes verzinnen om niet te hoeven gaan? En dan? Dan wordt het of een avondje thuis op de bank hangen of ergens anoniem in je eentje aan de bar hangen. Want de meeste vrienden en vriendinnen zouden wel naar het bewuste feestje gaan. En smoezen verzinnen staat gelijk aan liegen en dat doe je niet tegen je vrienden. Gouden regel. En bovendien: liegen om een feestje? Hoe laag kun je zakken?

Ik denk dat je de strekking van dit verhaal al wel een beetje begint aan te voelen nu. Vooral hoe het gaat eindigen. Want zo gaat het altijd met feestjes waar je eigenlijk geen zin in had. Waarvan je twijfelde of je wel moest gaan. Dat worden dan meestal de vetste party's die je je kun herinneren. Alsof een ongrijpbare macht ermee speelt. Soms heb je ergens heel veel zin in en wordt het niks, soms heb je geen zin en wordt het helemaal te gek.

Op dit feestje ging het dak er dus helemaal af! Ik heb me er wel eens staan vervelen op een Carnavalsfeest, maar nu was het alsof ik voor het eerst de zaal betrad in mijn leven! Het hoogtepunt van de avond was toen kortstondig de stroom uitviel en iedereen zag dat mijn gezicht was voorzien van glow in the dark schmink. Natuurlijk is die schmink die licht geeft op dansvloer wel te zien geweest. Maar tijdens die stroomstoring was het helemaal goed te zien dat ik glow in the dark spul op mijn gezicht had. Iedereen vroeg me waar je die schmink kon kopen, dus ik was de held van de avond! Een avond en nacht die megalang zouden duren!

FAQ Glow In The Dark Schmink

free-shipping
Meer informatie
big-groups
Meer informatie
fast-delivery
Meer informatie
lowest-price
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
home-delivery
Meer informatie
customer-service
Meer informatie
free-returns
Meer informatie
1 artikel(en)

1 artikel(en)

Toen vrienden me laatst uitnodigden voor een feestje in een zaaltje hier verderop in de stad had ik er eigenlijk niet eens zo gek veel zin in. Het was allemaal goed bedoeld hoor. Wie er precies jarig was, wie er afgestudeerd was of wie er wat anders te vieren had: het kon me allemaal niet zo gek veel schelen. Ik had gewoon niet zo'n zin om op te komen draven met mijn glow in the dark schmink. Het was een beetje een verplicht nummer voor me. En toen ik ook nog eens zag dat het feestje werd gehouden in een zaaltje waar ik al honderden avonden had doorgebracht, zakte de moed me helemaal in de schoenen.

Wat doe je dan? Ga je een smoes verzinnen om niet te hoeven gaan? En dan? Dan wordt het of een avondje thuis op de bank hangen of ergens anoniem in je eentje aan de bar hangen. Want de meeste vrienden en vriendinnen zouden wel naar het bewuste feestje gaan. En smoezen verzinnen staat gelijk aan liegen en dat doe je niet tegen je vrienden. Gouden regel. En bovendien: liegen om een feestje? Hoe laag kun je zakken?

Ik denk dat je de strekking van dit verhaal al wel een beetje begint aan te voelen nu. Vooral hoe het gaat eindigen. Want zo gaat het altijd met feestjes waar je eigenlijk geen zin in had. Waarvan je twijfelde of je wel moest gaan. Dat worden dan meestal de vetste party's die je je kun herinneren. Alsof een ongrijpbare macht ermee speelt. Soms heb je ergens heel veel zin in en wordt het niks, soms heb je geen zin en wordt het helemaal te gek.

Op dit feestje ging het dak er dus helemaal af! Ik heb me er wel eens staan vervelen op een Carnavalsfeest, maar nu was het alsof ik voor het eerst de zaal betrad in mijn leven! Het hoogtepunt van de avond was toen kortstondig de stroom uitviel en iedereen zag dat mijn gezicht was voorzien van glow in the dark schmink. Natuurlijk is die schmink die licht geeft op dansvloer wel te zien geweest. Maar tijdens die stroomstoring was het helemaal goed te zien dat ik glow in the dark spul op mijn gezicht had. Iedereen vroeg me waar je die schmink kon kopen, dus ik was de held van de avond! Een avond en nacht die megalang zouden duren!

FAQ Glow In The Dark Schmink