Menu

Neptanden

Met neptanden van Feestwinkel XL onderga je in een handomdraai een complete gedaanteverwisseling, of je nu een man of een vrouw bent!

En dat van die handomdraai mag je in dit geval best letterlijk opvatten, want zodra jij deze neptanden in doet, verander je van die spreekwoordelijke Prins op het witte paard in de gevreesde Graaf Dracula... En jouw exclusieve ridder kostuum verandert als bij toverslag in een angstaanjagend vampier pak!

Met andere woorden: met deze kleine accessoire bereik je binnen de kortste keren een enorm groot effect. Kleine moeite, groot plezier dus, met deze speciale neptanden. En laten we eerlijk zijn: als bloedzuigende vampier kun je natuurlijk helemaal niet zonder een scherp setje tanden. Want dan ben je op dat feest geen stoere Graaf Dracula, maar eerder een tandeloze tijger. En zulke dieren kleding heb je op dat Halloween verkleed feest nu eenmaal niet aan...

En dat zo'n Halloween feest echt geen kinderspel is, blijkt wel uit die leuke kinderen in stoere Halloween kleding. Want dat meisje in haar enge heksen kostuum en die jongen in zijn gekke duivels verkleedkleding hebben ook neptanden in. Want pas met deze te gekke accessoires kunnen ze zich echt goed in dat verkleed feest vast bijten!

Lees verder Lees minder
23 artikel(en)

23 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Feest Make-up
Feest Make-up
246 producten
Party Schmink
Party Schmink
130 producten
Oren
Oren
77 producten
Nepwimpers
Nepwimpers
52 producten
Nepwond
Nepwond
45 producten
Feestneus
Feestneus
34 producten
Nepgebit
Nepgebit
32 producten
Nepnagels
Nepnagels
29 producten
Nepborsten
Nepborsten
15 producten
Tattoo
Tattoo
14 producten
Hoektanden
Hoektanden
13 producten
Wenkbrauwen
Wenkbrauwen
12 producten
Puntoren
Puntoren
10 producten
Nepbillen
Nepbillen
8 producten
Ogen
Ogen
7 producten
Nepbuik
Nepbuik
4 producten
Nepmond
Nepmond
3 producten
Latex Make-up
Latex Make-up
2 producten
Special Effects
242 producten
Kin
4 producten
Kale Kop
1 product