Menu

Pruikenkap

Een pruikenkap is geen lampenkap...

Dat staat wel vast! Maar wat is het dan wel? Het is die kap die er voor zorgt, dat een pruik goed op je hoofd zit. Dus wil je er niet als een halve gare bij lopen met carnaval of op een ander tof verkleed feest, dan is een pruikenkap een handig accessoire. Of je nu een man, vrouw, jongen of meisje bent...

En welke pruik je ook opzet, dat maakt niet uit. Dus of je op dat feest nu de lolbroek wilt uithangen en een van onze grappige clowns pruiken opzet, of juist de Prins op het witte paard wilt spelen met een Ivanhoe achtige pruik op je kop, dat doet er niet toe. Want met een pruikenkap staat een ding als een paal boven water: die pruik zit altijd goed, wat voor pak, jurk, kostuum of andere kleding je ook aan hebt.

En dat is fijn om te weten, bijvoorbeeld als je van plan bent om in disco kleding de hele nacht te dansen op dat te gekke Eternal Eighties verkleed feest, of in jaren 80 kleding lekker te headbangen op een leuk Heavy Metal thema feest. Want dan kan het er ruig aan toe gaan... Dat zijn niet bepaald feesten voor kleine kinderen!

Lees verder Lees minder
2 artikel(en)

2 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Feestpruik
Feestpruik
1546 producten
Hoofdband
Hoofdband
81 producten
Haarextenties
Haarextenties
27 producten
Haarstrik
Haarstrik
20 producten
Haarspray
Haarspray
3 producten