Menu

Sneeuwpop Kostuum

In een sneeuwpop kostuum van Feestwinkel XL staat je nooit een koud onthaal te wachten...

Integendeel, want ook al heb je misschien een nogal koude uitstraling in een sneeuwpop kostuum, alle andere gasten smelten bij de aanblik van jouw grappige sneeuw man pak.
En dat is ook heel begrijpelijk, want deze winterse sneeuwpop kleding doet ze denken aan de tijd dat zij als kind zelf nog sneeuwpoppen maakten. Ze worden dus behoorlijk nostalgisch van deze outfit...

En dat heeft nogal wat gevolgen. Want iedereen wil met je knuffelen, op dat te gekke Winter Wonderland verkleed feest. Van die mooie man in stoere Viking kleding tot die jongens en meisjes in sprookjeskleding. En jij hebt daar geen problemen mee, want je was nog nooit eerder zo populair.

Dat is dus bepaald geen koud onthaal. Integendeel, je wordt in dit pak bijzonder warm ontvangen op dat te gekke winterse verkleed feest. En misschien wordt het feest nog wel heter, want zelfs die vrouwen in erotische Sheherazade jurk en andere sexy 1001 nacht kleding willen maar wat graag met je knuffelen... en zij hebben nog nooit een sneeuwpop gemaakt. Je ziet er nu eenmaal super schattig uit in deze sneeuwpop kleding. Daar kan toch niemand weerstand aan bieden?

Lees verder Lees minder
26 artikel(en)

26 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Kerstmanpak
Kerstmanpak
197 producten
Rendier Pak
Rendier Pak
32 producten
Eskimopak
Eskimopak
30 producten
Rudolf Outfit
Rudolf Outfit
27 producten