Menu

Afro Pruiken

Met een van die te gekke afro pruiken van FeestwinkelXL bij jouw pak, ga je tijdens dat leuke Black & Beautiful verkleed feest helemaal uit je dak. En of je nu pikzwart, of juist sneeuwwit bent, dat maakt niet uit... Tenslotte komen we allemaal uit Afrika! Say it out loud, I'm black and I'm proud!

Dus of je nu in een grappig Tarzan kostuum of foute Holbewoner kleding naar een verkleed feest gaat, in (te) gekke jaren 60 kleding of een hippe jaren 70 Diana Ross jurk, dat maakt niet uit. Want je maakt je verkleedkleding sowieso compleet met een afro pruik.

Bovendien, het afro kapsel is weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest, voor zowel mannnen en jongens als vrouwen en meisjes. En gelukkig maar, want dat rechte haar is zooooo saaaaaiiii... Dus waarom zou jij je haar straighten, als je er ook zo cool uit kunt zien met een van de toffe afro pruiken uit de webshop van FeestwinkelXL? Pak je kans, en bestel er zelf ook een!

Je bent in ieder geval niet de enige die kiest voor onze afro pruiken bij jouw verkleedkleding. Integendeel! Van Bob Ross en The Jackson 5, ze bestelden hun afro pruiken dan ook allemaal bij ons. En de rest is geschiedenis... die jongens en zijn er wereldberoemd mee geworden!

Lees verder Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens