Menu

Nar Kostuum

In een nar kostuum van Feestwinkel XL zie je er misschien wel narrig uit, maar ben je dat zeker niet! Met andere woorden: in zo'n narren pak vermaak jij je prima op elk verkleed feest. Sterker nog: je bent er de grootste lolbroek... of een gigantische grapjas, dat kan natuurlijk ook.
Geen enkele clown is het zelfde, en dat geldt dus ook voor narren kleding. Maar of je nu een grappige Pipo de Clown wilt zijn op dat te gekke Lach of ik Schiet verkleed feest, of een geinige Bassie, het is allemaal mogelijk met onze narren verkleedkleding!

En jij bent zeker niet de eerste die dat ontdekt. Want wist je dat zelfs clown Popov zijn nar kostuum altijd bij ons bestelt? Hij trekt al jaren volle zalen in deze te gekke verkleedkleding!
Wil je ook zoveel succes op een feest, dan staat je dus een ding te doen: een leuk pak, kostuum, jurk of andere clown kleding bestellen in de webshop van Feestwinkel XL! Werkelijk iedereen ligt dan dubbel van het lachen, van die stoere mannen en vrouwen in leeuwenpak en andere stoere dieren kleding, tot dat grappige meisje in haar vette dikmaak kostuum. Jongens, wat een te gek verkleed feest wordt dat!

Lees verder Lees minder
40 artikel(en)

40 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Circuskleding
Circuskleding
765 producten
Clownspak
Clownspak
515 producten
Pierrot Kostuum
Pierrot Kostuum
39 producten