Menu

Priesterkleding

In priesterkleding voel jij je op elk feest thuis!

En dat is heel logisch, want in deze speciale priesterkleding ben je overal op je plek. In de eerste plaats natuurlijk op een bijzonder Hel & Hemel thema feest. Niet alleen die engelachtige vrouwen kijken dan naar je op, maar ook die meisjes in Halloween kleding en andere duivelse sprookjeskleding hebben diep ontzag voor je!

En ook op het jaarlijkse carnaval ben je in dit priester kostuum van harte welkom. Want op zo'n oer-Rooms feest, mogen mannen in priesterkleding natuurlijk niet ontbreken. En in zo'n te gek priester pak laat je die andere gasten zien wat het rijke Roomse leven inhoudt... Je zuipt je in deze priester outfit dus helemaal lam, en doet tot diep in de nacht de polonaise!
Maar ook op een speciaal Mafia & Mob verkleed feest, wordt je in een priester pak met open armen ontvangen. Want ook die stoere jongens in Godfather gangster kleding en Scarface boeven kostuum zijn natuurlijk hartstikke katholiek. Dat wordt dus erg gezellig! Maarre, een ding. Blijf in deze priester verkleedkleding wel uit de buurt van die kinderen... Want anders wordt dit leuke priester pak ineens een erg fout kostuum!

Lees verder Lees minder
37 artikel(en)

37 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Non Kostuum
Non Kostuum
41 producten
Monnik Kostuum
Monnik Kostuum
31 producten
Paus Kostuum
Paus Kostuum
17 producten
Jozef Kleding
Jozef Kleding
17 producten
Maria Kleding
Maria Kleding
12 producten
Eva Kostuum
Eva Kostuum
10 producten
Jezus Kostuum
Jezus Kostuum
10 producten
Adam Kleding
Adam Kleding
3 producten
Pastoor Kostuum
48 producten
Pater Kostuum
35 producten
Predikant Kostuum
18 producten
Rabbijn Kostuum
4 producten
Rozenkrans
4 producten