Menu

Adam Kleding

In Adam kleding ben je altijd de eerste op dat leuke Paradise Lost verkleed feest... Het duurt dus even, voordat al die andere gasten er zijn!

Samen met die leuke vrouw in Eva kostuum natuurlijk. Dat dure toegangskaartje voor dat feest voor twee personen was een rib uit je lijf, maar je wilde nou eenmaal erg graag dat ze met jou meeging. En gelijk heb je, want ze ziet er erg goed uit in haar Eva outfit! Dat wordt vaste een mooie avond...

Het duurt nog even voordat het wat drukker wordt op dat feest. Eerst zijn alleen die kinderen in hun bijbelse Kain & Abel pak er. Best leuk, alleen vliegen ze elkaar steeds in de haren... gezellig is anders!

Maar goed, hoe later op de avond, hoe schoner het volk, en dat is ook nu het geval. Want pas tegen twaalven verschijnt dat mooie meisje in erotische Cleopatra kleding. En met die stoere jongens in Tarzan kleding en holbewoner kostuum barst het feest pas echt los... Eerst hang je uren gezellig aan de bar, en daarna wordt er de hele nacht de polonaise gedanst! 's Nachts na tweeen, dan gaan we met z'n allen naar beneeen... Man, wat een topfeest!

Lees verder Lees minder
3 artikel(en)

3 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Priesterkleding
Priesterkleding
56 producten
Non Kostuum
Non Kostuum
49 producten
Monnik Kostuum
Monnik Kostuum
38 producten
Paus Kostuum
Paus Kostuum
19 producten
Jozef Kleding
Jozef Kleding
18 producten
Maria Kleding
Maria Kleding
12 producten
Eva Kostuum
Eva Kostuum
11 producten
Jezus Kostuum
Jezus Kostuum
11 producten
Geestelijke Kostuum
118 producten
Pastoor Kostuum
56 producten
Pater Kostuum
44 producten
Predikant Kostuum
19 producten
Rabbijn Kostuum
5 producten
Rozenkrans
5 producten