Menu

Maria Kleding

In Maria kleding van Feestwinkel XL zie je er pas echt goddelijk uit... Dat wordt voor jou dus een hemels feest, dat staat wel vast!

Zeker weten. En dat is echt niet alleen zo, omdat Maria in de bijbel voorkomt. Nee, er is op dat unieke Hel & Hemel verkleed feest of tijdens het jaarlijkse carnaval echt geen vrouw mooier dan jou, als je zo'n mooie Maria jurk draagt.

En in het geval van sommige vrouwen is dat allesbehalve verrassend. Die vrouw in haar lelijke heksen kostuum bijvoorbeeld, maakt sowieso weinig kans om jou naar de kroon te steken op dat feest. En ook dat meisje in haar monsterlijke Halloween kleding maakt zal dat vast niet lukken... Zelfs de duivel zou nog van haar schrikken, want ze is zo lelijk als de nacht!

Maar zij zijn niet bepaald de enigen, die tegen jouw te gekke Maria outfit het onderspit moeten delven. Want zelfs die leuke kinderen in hun exclusieve prinsessenjurk en andere sprookjeskleding zien er niet zo mooi uit als jij.
Om over die jongens in hun grappig bedoelde hete duivel pak nog maar te zwijgen... Want die lopen er pas echt bezopen bij. Man, wat is dat een ongelooflijk slechte grap!.

Lees verder Lees minder
6 artikel(en)

6 artikel(en)

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens
Priesterkleding
Priesterkleding
56 producten
Non Kostuum
Non Kostuum
49 producten
Monnik Kostuum
Monnik Kostuum
38 producten
Paus Kostuum
Paus Kostuum
19 producten
Jozef Kleding
Jozef Kleding
18 producten
Eva Kostuum
Eva Kostuum
11 producten
Jezus Kostuum
Jezus Kostuum
11 producten
Adam Kleding
Adam Kleding
3 producten
Geestelijke Kostuum
118 producten
Pastoor Kostuum
56 producten
Pater Kostuum
44 producten
Predikant Kostuum
19 producten
Rabbijn Kostuum
5 producten
Rozenkrans
5 producten